Aasialainen kosmetiikka, Arvostelut - Reviews, Aurinkosuoja, Cosmetics, Ihonhoito, Korealainen ihonhoito, Kosmetiikka, Missha, Review

Missha All Around Safe Block Sebum Zero SPF 50+

–Scroll all the way down for a short version in English–

Muutama viikko sitten hain postista Ebayn kautta toukokuun lopussa tilaamani Misshan All Around Safe Block Sebum Zero Sun SPF 50+/PA+++ aurinkosuojan.

Missha Safe Block Sebum Zero Sun 50 SPF

Missha All Around Safe Block Sebum Zero Sun SPF 50+/PA+++

Halusin hankkia kesäksi kasvoille hyvän aurinkosuojan. Ihoni ei ole kovin vaalea luonnostaan enkä pala helposti ja nuorempana oikein ottamalla otin aurinkoa sillä aurinko teki ihmeitä silloiselle akneiholleni. Nykyään kuitenkin jo ajatus ennenaikaisista rypyistä ja pigmenttimuutoksista saa minut nyrpistämään nenääni (joo tiedän että sekin aiheuttaa ryppyjä mutta ilmerypyt nyt mielestäni vain kuuluvat elämään!) ja haluan tietenkin yrittää suojata kasvojeni herkän ihon myös auringon vaarallisilta säteiltä.

Kasvoille tarkoitetuissa aurinkosuojissa vain tahtoo olla se ongelma etteivät ne useinkaan sovi yksiin rasvoittuvan ihon kanssa ja saattavat pahimmassa tapauksessa aiheuttaa jopa ihohuokosten tukkiutumista ja siten lisätä näppyjen määrää. Lähmäinen tunne kasvoilla aurinkosuojan laittamisen jälkeen ei myöskään millään tapaa houkuttele. Auringosta olisi silti kiva nauttia, etenkin tietäen kuinka harvinaista herkkua se on!

pic7

Olin lukenut Misshan aurinkosuojasta hyviä arvosteluja netissä ja moni kehui tuotteen olevan mahtava erityisesti rasvoittuvalle iholle. Kun huomasin että tuotteen hinta Ebayssa oli noin 8€, päätin laittaa putelin hetimmiten tilaukseen. Mietin että mikäli tuote osoittautuisi huonoksi eli aiheuttaisi kasvojen kiiltelyä , klähmäisyyttä tai pahimmassa tapauksessa tukkisi ihohuokosia, voisinhan aina käyttää sitä vartalolle, joka ei ole niin herkkä ottamaaan itseensä moisista.

Olen nyt käyttänyt tätä aurinkosuojaa miltei joka päivä parin viikon ajan ja ensivaikutelma on se että kyseessä on todellinen helmi varsinkin hinta-laatu suhteen puolesta.

Kenelle suositellaan

Misshan nettisivuilta löytyvän tuotekuvauksen mukaan tätä aurinkosuojaa suositellaan erityisesti sekaiholle ja rasvoittuvalle iholle sekä korkeaa suojakerrointa kaipaaville. Suojan lupaillaan tasoittavan ihoa ja pitävän ihon mattaisena olematta kuitenkaan kuivattava. Sebum tarkoittaa suomeksi talia, joten Sebum Zero kuulosti rasvoittuvan ihon omaavan korviin erittäin hyvältä.

Missha All Around Safe Block Sebum Zero Sun SPF 50+/PA+++

Ominaisuudet

Talin erityksen kontrolloinnista vastaa tuoteselosteen mukaan vihreä tee sekä teepuu-uute. Tuotteen luvataan sopivan myös lapsille sekä herkälle iholle.

Vedenkestävästä tuotteesta ei varsinaisesti ole kyse, sillä englanninkielinen kuvaus kertoo suojan olevan water and sweat resistant eli vapaasti käännettynä vettä ja hikeä hylkivä, yleensä vedenkestävää tuotetta kuvataan water proof sanalla.

Tuotetta tuubissa on 50ml, joka on mielestäni varsin normaali pakkauskoko kasvoille tarkoitetulle aurinkovoiteelle.

Käyttö

Käyttöohjeissa neuvotaan annostelemaan kasvoja varten noin herneekokoinen tai sormenpäänkokoinen nokare ja levittämään kasvoille vähintään 30min ennen auringolle altistumista. Ohjeissa myös neuvotaan lisäämään tuotetta 3 tunnin välein.

pic4-MISSHA

Ainesosat

Lisätietoja ja incin voi lukea: Misshan sivuilta.

Koostumus

Tuote on tuubissa, josta aurinkosuojaa on helppo puristaa ulos tarvittava määrä. Koostumukseltaan suojasta tulee mieleen kreikkalainen jugurtti, voide on paljon paksumpaa kuin ns. perusaurinkovoiteet. Paksuudesta huolimatta voide levittyy ja imeytyy helposti kasvoille. Itse levitän voiteen viimeisenä steppinä aamulla kasvojenhoitorutiinissani eli kosteusvoiteen imeydyttyä. Levityksen jälkeen taputtelen kasvoja, jotta aurinkosuoja imeytyisi vielä paremmin.

Missha All Around Safe Block Sebum Zero Sun SPF 50+/PA+++

 

pic5-MISSHA

 

Miltä se tuntuu iholla

Minun kasvoilleni Misshan aurinkorasva jättää mukavan sileän tunteen ja se tuntuu ihme kyllä myös melko kosteuttavalta. Meikkivoide leviää aurinkosuojan päälle vähintään yhtä hyvin kuin ilman aurinkosuojaa, en ole kertaakaan huomannut minkäänlaista meikin ns. rullaantumista, jota joskus tapahtuu esimerkiksi tiettyjen primer-tuotteiden kanssa.

Misshan aurinkosuoja on onnistunut pitämään ihoni rasvoittumisen vähintään normaalitasolla ja mielestäni jopa vähentänyt talin eritystä hieman. Mitään radikaalia täysin mattaista ihoa se ei minulle koko päiväksi ole tuonut mutta ei myöskään ole tippaakaan pahentanut tilannetta.

Aurinkovoiteen levityksen jälkeen iholle näyttää jäävän ihan pikkuisen valkoiseen vivahtava pinta, mutta mistään muumin valkoisesta ihosta ei ole kyse ja tuotteen imeydyttyä valkosuuskin häviää miltei täysin. 😉 Oma ihoni ei tosiaan ole sieltä kalpeimmasta päästä, joten luultavasti vaaleampi hipiäisillä ihon pinta näyttäisi vain kirkkaammalta.

Ihoni ei ole reagoinut Misshan aurinkovoiteeseen mitenkään, en ole ainakaan huomannut että se olisi aiheuttanut mitään lisänäppyjä tai tukkinut ihohuokosiani. Palanut en ole kertaakaan, mutta sitä tapahtuu muutenkin erittäin harvoin. Minulla on hieman pigmenttimuutoksia ylähuulen yläpuolelle (Haha, näyttää kivasti hieman viiksiltä pahimmassa tapauksessa!)  ja ne yleensä tummuvat alkukesästä erittäin helposti.  Tänä kesänä niin ei ole (ainakaan vielä! ) onneksi tapahtunut. Olen tosin yrittänyt käyttää myös Dermosilin puikkomaista SPF 50 aurinkosuojaa huulille ja huulten yläpuolelle antamassa niille alueille hieman extrasuojaa.

Lopputulos

Kaikenkaikkiaan Misshan aurinkovoide on yksi parhaista kokeilemistani kasvoille tarkoitetuista aurinkovoiteista. Hinnallakaan sitä ei ole pilattu, joten aion ehdottomasti tilata tätä jatkossakin! Suosittelen erityisesti rasvoittuvan ihon omaaville mikäli hyvä aurinkovoide on vielä hakusessa. Misshan aurinkosuojan voi tilata esim. Ebaysta*.

Ja nyt kysymys teille; mitä aurinkosuojaa käytätte kasvoillanne? Onko joukossa samaan kastiin kuuluvia kuin mieheni, joka läiskii vartalolle tarkoitettua aurinkorasvaa surutta myös kasvoilleen? Vai käytättekö aurinkosuojaa ollenkaan?

*Mainoslinkki

–Short English version below–

I have fallen in love with Missha’s All Around Safe Block Sebum Zero Sun SPF 50+/PA+++ sunblock! I wanted to get a new sunblock product for the face for this summer and after reading some great reviews of Missha’s sunscreen, I decided to give it a go and purchased it on Ebay.

My problem with sunblock products for the face have been that the product often leaves my skin feeling (and looking!) even oilier than usual. They may even cause my skin to break out. Many sunscreens also leave an unpleasantly sticky feeling to the surface of the skin.

Missha Safe Block Sebum Zero Sun 50 SPF

But this is not the case with Missha All Around Safe Block Sebum Zero Sun!  It has not made me skin break out. It even helps (I feel) to absorb some oil from the skin, leaves the skin feeling smooth and not sticky at all!  And most importantly, it protects the skin from the harmful rays of sun! 

It is also an inexpensive product (about 8 euros) and you get 50ml of this good stuff, which is a fair enough sized bottle for a face sunscreen. I will definitely repurchase! You can buy this for example from Ebay*.

Which is your favorite sunblock product for the face?

 

*Affiliate link

 

 

 

 

 

4 thoughts on “Missha All Around Safe Block Sebum Zero SPF 50+

Comments are closed.