Beauty Advent Calendar, Christmas, Kosmetiikkakalenterit, Lumene, The Body Shop

Day 15: Opening Beauty Advent Calendars

Happy Friday beauts! Let’s get right to it and open Day 15 windows. 

Mahtavaa perjantaita kaunokaiset! Mennään heti asiaan ja avataan 15. päivän luukut.

Spoiler alert!

In this post series I’m opening The Body Shop and Lumene advent calendars. If you own either one and have yet to open today’s window and want to be surprised, do not continue reading. 🙂 

Tässä postaussarjassa availen The Body Shopin ja Lumene joulukalentereiden luukkuja. Mikäli omistat jomman kumman kalenterin, etkä ole vielä avannut päivän luukkua ja haluat sen olevan yllätys, niin älä lue eteenpäin . 🙂

Lumene Nordic Beauty Advent Calendar

Day 15

Lumene Calendar Day 15 contained a Lumene Lähde {Source] Hydration Recharge Overnight Cream in a 15 ml mini size.

15. päivän Lumene luukusta sain Lumene Lähde Hydration Recharge Overnight Creamin eli 15 ml minikokoisen yövoiteen.

Lumene Beauty Advent Calendar Recharge Night Cream

This is the fourth face cream that I have gotten from Lumene Nordic Beauty Calendar. I love skincare but I kind of wish they had not included quite so many mini size face creams in one calendar. Perhaps I’m just being too harsh on these beauty advent calendars but if I had designed one, I would have tried to create it with more variety. For example, I have yet to see any cleansers or body products from Lumene’s calendar. 

Tämä on nyt neljäs kasvovoide, jonka olen saanut Lumenen kalenterista. Ihonhoitotuotteet ovat kyllä lähellä sydäntäni, mutta jotenkin olisin toivonut, että kalenterissa ei olisi ihan näin montaa minikokoista kasvovoidetta. Ehkä olen liian kriittinen näiden kosmetiikkakalentereiden suhteen, mutta jos itse suunnittelisin kalenterin niin pyrkisin valitsemaan tuotteita hieman laajemmin eri tuoteryhmistä. Esimerkiksi puhdistusaineita tai vartalotuotteita tästä kalenterista ei vielä ole tullut laisinkaan.

Lumene Beauty Advent Calendar Recharge Night Cream

A regular 50 ml size Lumene Lähde {Source] Hydration Recharge Overnight Cream jar costs about 21,50€ and can be purchased from Feelunique.com

Normaalikokoinen purkki (50 ml) Lumene Lähde Hydration Recharge Overnight Creamia maksaa n. 20€ ja kasvovoiteita voi ostaa Lumenea myyvistä liikkeistä ja nettikaupoista, esimerkiksi KICKS.fistä*.

The Body Shop Beauty 25 Days Ultimate Advent Calendar

Day 15

Day 15 box was one of the larger ones in The Body Shop Calendar. 

15. päivän The Body Shop kalenterin luukku oli yksi vähän isommista laatikoista.

The Body Shop Beauty Advent Calendar Day 15

The Body Shop Beauty Advent Calendar Day 15

The Body Shop Beauty Advent Calendar Day 15

The box had this 60 ml White Musk Body Lotion inside. The White Musk Body Lotion smells soft and clean to me. 

Se sisälsi tämän 60 ml White Mush Body Lotion- kosteusvoiteen. White Musk Body Lotion tuoksuu omaan nenääni pehmeältä ja puhtaalta. Siinä kerrotaan olevan myskin, liljan, ylang ylangin, jasmiinin, ruusun, iiriksen ja meripihkan tuoksuja.

You can get a 250 ml bottle of the White Musk Body Lotion from TBS stores or online from thebodyshop.com and it costs about 10£.

Ison 250 ml pullon White Musk Body Lotionia voi hankkia The Body Shopin liikkeistä tai heidän nettisivuiltaan* noin 15 euron hintaan.

 

*Affliate link/mainoslinkki

I would love to hear your comments so please do leave a reply!