Kosmetiikka, Lempparit, NYX

NYX Top 5 + 1

–Scroll down for a short version in English–

Se tunne kun löytää mahtavan tuotteen pilkkahintaan on jotain niin ihanaa!

Tykkään tehdä hinta-laatu suhteeltaan hyviä löytöjä (no kukapa ei tykkäisi 😀 ) ja tulen sellaisista yleensä todella hyvälle tuulelle. NYX on ollut pitkään minulle edullisten, mutta hyvälaatuisten kosmetiikkalöytöjen ”holy grail” merkki. Ajattelin siksi listailla top 5 +1 lempituotettani NYX-merkiltä. NYXiä myydään monessa verkkokaupassa ja nykyäänhän tuotteita voi myös mennä ihastelemaan ja testailemaan lähimpään Sokos tavarataloon ihan paikanpäälle.

NYX top 5 +1

 

 1. NYX SOFT MATTE LIP CREAM

  Nämä nyt ovat vaan niin ihania nestemäisiä, mattaisia, pigmenttisiä huulipunia. Vai sanotaanko näitä kiilloiksi? Mattakiilloiksi? Oli miten oli, olen ihan rakastunut näihin! 🙂

  bty

  Sävyvaihtoehtoja on runsaasti, omasta kokoelmastani löytyvät ainakin Antwerp, (kuvassa), Morocco (ehkä lempparisävyni kaikista!), Ibiza, Milan ja Cannes.

  NYXin Soft Matte Lip Creamit ovat nimensä mukaan kermaisia ja eivät kuivata ainakaan omia huuliani liikaa. Ne ovat helppoja levittää, kuivuvat nopeasti mattaisiksi ja kestävät huulilla hyvin, mutta syömisen jälkeen joudun itse ainakin lisäämään tuotetta.

 2. NYX EYEBROW GEL

  Tämä geelimäinen kulmaväri on ihan ehdoton suosikkini. Kyseessä on siis ihan kulmaväri, ei mikään väritön geeli jolla kulmat vain saa ojennukseen vaan enemmän pomade tyylinen ratkaisu geelimuodossa.

   

  bty

  Omat kulmani ovat tuuheat, mutta ne loppuvat sivusuunnassa aika lailla kesken ja tällä (+ hyvällä siveltimellä) saan piirrettyä tarkat ns. siivet kulmilleni.

  Geeli on vedenkestävä (ei meinaa lähteä iholta edes vedellä ja saippualla kovin helposti…) ja kuivuu nopeasti iholle eikä yleensä tahraa. Olen tosin huomannut että jos iho rasvoittuu kovasti ja kulmaan koskee sormella, saattaa se silloin lähteä liukenemaan ja levitä hieman.

 3. NYX HD STUDIO PHOTOGENIC FINISHING POWDER

  Ugh, olipas pitkä nimi! 🙂 Tämä on yksinkertaisesti hyvä ja edullinen hienojauheinen irtopuuteri. Ihosta tulee tällä samettinen ja puuteri imee hyvin rasvaisuutta.

  bdr

 4. NYX INTENSE BUTTER GLOSS

  Näissä huulikiilloissa on mielettömästä pigmenttiä! Sävyvaihtoehtoja on paljon, lempparisävyni on ehkä Orangesicle (kuvassa), ainakin näin kesäisin. Kestää mielestäni huulikiilloksi tosi hyvin huulilla.

   

   

   

  bty

  Ainut miinus näille tulee ehkä levitettävyydestä, en itse voi ainakaan suoraan  tai sokkona (= ilman peiliä) levittää näitä huulille taputtelematta huulia johonkin paperiin, tuotetta tulee muuten ihan liikaa.

 5. NYX JUMBO EYE PENCIL SÄVY 604 MILK

  Loistava, helppokäyttöinen jumbokynä. Tätä voi laittaa esim. sisäluomeen kirkastamaan katsetta. Toimii hyvin myös pastelliluomivärien kirkastajana, kun tätä laittaa ensin alle ja luomiväriä päälle, pääsevät pastellivärit paremmin oikeuksiinsa.

   

   

  bty

Kaikki viisi tuotetta menevät 7,50-11,50 euron hintahaarukkaan eli näistä ei lompakko mitenkään kauheasti rasitu.

 

+1 NYX WONDER STICK

Halusin listata myös kaksipäisen Wonder Stickin, sillä se on niin helppokäyttöinen ja kätevä korostus/varjostus puikko. Itse tykkään erityisesti käyttää tätä voidemaisen puikon tummaa sävyä varjostamiseen, koska sillä saa hyvin luonnollisen lopputuloksen.

bdr

Tämä on kuitenkin listaamistani tuotteista kallein ainakin Sokokselta ostettuna 13,5 euron hinnallaan, jonka takia se ei ihan yltänyt top 5 suosikkeihin. 

Öhöm, pahoittelut lähmäisestä tuubista, mutta tuolta se nyt vaan näyttää kun on pyörinyt laatikoissa sekä meikkilaukuissa ja kun sitä on ahkerasti käytetty. 😀 

 

Onko muita NYXiin ihastuneita, mitkä on teidän NYX lempparituotteita?

 

–Short version in English–

I love a good bargain (who doesn’t??). Finding something of good value at a minimum price just puts me in such a good mood!

NYX has a way of satisfying my inner bargain hunting needs with their good yet affordable products. Here’s 5+1 favorites of mine. 

NYX top 5 +1

1. NYX SOFT MATTE LIP CREAM

Simply gorgeous shades, good texture, lasts well on the lips. 

bty

2. NYX EYEBROW GEL

Waterproof, stays put.

bty

3. NYX HD STUDIO PHOTOGENIC FINISHING POWDER

A good translucent powder. 

bdr

4. NYX INTENSE BUTTER GLOSS

Super pigmented and lasts well on the lips.

bty

5. NYX JUMBO EYE PENCIL IN SHADE 604 MILK

Perfect for inner eye lid or as a base for pastel or other bright colored eye shadows.

bty

+ NYX WONDER STICK

A good contouring stick. Very natural finish.

bdr

 

 

With love, M

1 thought on “NYX Top 5 + 1

Comments are closed.