Arvostelut - Reviews, Asian skincare, Cosmetics, Ihonhoito, Innisfree, Kasvonaamiot, Korealainen ihonhoito, Kosmetiikka, Sheet Mask, skincare

Sheet Mask Mania! – Innisfree It’s Real Squeeze Sheet Masks

–Scroll all the way down for a short version in English–

Olen ollut jo pidempään ihastunut kangasnaamioihin. Olen kokeillut muutaman eri merkin kangasnaamioita, mutta vielä ei ole tullut vastaan Innisfreen It’s Real Squeeze naamioiden hinta-laatu suhteen voittanutta!

Niin mutta mitä ne kangasnaamiot ovat?

Kangasnaamiot ovat tärkeä osa korealaista ihonhoitorutiinia ja onpa naamioiden suosio alkanut pikku hiljaa levitä jopa tänne pohjoiseen saakka.

Kangasnaamioiden ideahan on, että niihin on imeytetty seerumia ja/tai erilaisia tehoaineita ja vaikuttavia uutteita yms. riippuen naamion tyypistä ja käyttötarkoituksesta.  Naamioita löytyy ihan joka lähtöön ja eri ihotyypeille, on rauhoittavaa, kosteuttavaa, silottavaa, ongelmaihon naamiota. You name it, they have it! 🙂  Kankaan tarkoituksena on estää kallisarvoisten tehoaineiden haihtuminen taivaan tuuliin ja sen sijaan tehostaa niiden imeytymistä kasvojesi iholle.

Kangasnaamio asetellaan kasvoille (naamiossa on reiät nenälle, silmille ja suulle tietenkin 🙂 ) ja sen annetaan yleensä vaikuttaa 10-20 minuuttia, jotkut jopa puoli tuntia. Liian pitkään ei kuitenkaan kannata naamiota kasvoillaan pitää, ettei käy niin että kangas kuivuu ja alkaa imeä itseensä kasvoille juuri ladattua tehokosteutta! Kannattaa siis noudattaa paketin ohjetta kuten nyt yleensäkin olisi suotavaa tehdä. 🙂

Innisfree It's Real Squeeze Masks

Naamiot pysyvät ainakin omilla kasvoillani ihan hyvin paikoillaan, vaikka liikkuisin kotona normaalisti, mitä nyt jokin reuna saattaa repsottaa leukaperien kohdilta. Sheet maskit eivät siis vaadi sohvalla tai sängyllä maaten suoritettavaa rentoutumishetkeä, mutta toki sellainen ei varmaan itse kulle tekisi yhtään pahaa. Joten jos haluaa niin kangasnaamion käytöstä voi luoda itselleen mukavan 20 minuutin rentoutumisharjoituksen. 🙂

Naamion käytön jälkeen kasvoja ei pestä, vaan ihon pinnalle jäänyt seerumi taputellaan hellästi kasvoille.  Naamioita suositellaankin käytettävän ihonhoitorutiinin lopussa, ennen kosteusvoiteen levitystä ja useimmiten niitä käytetään ennen nukkumaanmenoa.  Kangasnaamion jäljiltä iho jää yleensä superkosteutetuksi ja kauniin heleäksi.

Innisfreen It’s Real Squeeze Masks

Innisfreen It’s Real Squeeze kangasnaamiot ovat todella suosittuja, eikä syyttä! Meinasin ensin kirjoittaa että makuvalikoima on laaja, naamiot kun näyttävät miltei syötävän hyviltä 🙂 Mutta siis It’s Real Squeeze-valikoimasta löytyy kosteuttavia, akneihoa auttavia, ikääntymisen merkkejä vastaan taistelevia ja ihoa rauhoittavia naamioita.  Löytyy kurkkua, mansikkaa, manuka-hunajaa, teepuu-uutetta, limeä ja lista jatkuu. Valinnanvaraa on vaikka muille jakaa!

InnisfreePic3

Naamiot asettuvat hyvin kasvoille ja pysyvät kosteana koko 20 minuuttia, joskus olen pitänyt näitä hieman ylikin eivätkä ne ole alkaneet kuivahtaa. It’s Real Squeeze-naamioissa on hajusteita, mutta ne eivät ainakaan omaan nenääni tuoksahda kovinkaan vahvasti, kyseessä on aika hentoinen tuoksu.

Mielestäni jokainen naamioista kosteuttaa kasvojen ihoa pitkävaikutteisesti ja aamulla herätessä iho hehkuu kauniisti. Lemppareitani Innisfreen It’s Real Squeeze-kangasnaamioista ovat olleet Kiwi, Cucumber, Bija ja Tea Tree versiot.

InnisfreePic2

Itse hankin Ebayn kautta ensin 15 kappaleen ns. kokeilupaketin, jossa tuli noita eri naamiovaihtoehtoja. Setti maksoi vain noin 16€ ja sen jälkeen olen hankkinut tiettyjä naamioita erikseen, toki tällöinkin useamman kappaleen kerralla koska tulee niin edullisemmaksi. 🙂

InnisfreePic4

Käytän kangasnaamioita yleensä muutaman kerran viiikossa tai tarpeen mukaan ja otan usein muutaman reissuille myös mukaan.

Näitä Innisfreen kangasnaamioita voi tosiaan tilata settinä* tai erikseen* Ebaysta.

Onko teillä vinkata hyviä, edullisia sheet maskejä?

*Mainoslinkki

–Short version in English below–

I’m sort of obsessed with sheet masks. I have tried a couple different brands but have yet to discover one that makes such good quality sheet masks for as affordable a price as Innisfree and their It’s Real Squeeze sheet masks!

Innisfree It's Real Squeeze Masks

The Innisfree sheet masks are very hydrating and the mask stays on my face well enough to move around freely.

They have a bunch of different kinds of mask “flavors”, my favorites are Kiwi, Cucumber, Bija and Tea Tree masks. They are scented but have a fairly light smell which fades away quickly.

Innisfree It's Real Squeeze Masks

When I first bought these I got a pack of 15 different kinds of masks and they cost me about 16 euros. After trying them out, I have repurchased my favorite ones. You can get these from Ebay*.

Innisfree It's Real Squeeze Masks

Which are your favorite affordable sheet masks? Let me know in the comments section.

 

*Affiliate link

 

 

 

 

 

 

 

 

 

8 thoughts on “Sheet Mask Mania! – Innisfree It’s Real Squeeze Sheet Masks

Comments are closed.