Asian skincare, favorites, Ihonhoito, Korealainen ihonhoito, skincare, SON & PARK

SON & PARK Beauty Water

Olen niin iloinen siitä, että päätin kokeilla SON & PARK Beauty Wateria! Olen nimittäin täysin ihastunut tähän monitoimituotteeseen.

/ I’m so glad I decided to try the SON & PARK Beauty Water! I’m in love with this multi-functioning product. 

Son & Park Beauty Water

Son & Parkin Beauty Water on korealaisen kosmetiikan piireissä noussut kulttimaineeseen, enkä kyllä ihmettele miksi. Ensinnäkin, tämä kauneusvesi tulee omaa esteettistä silmää tyydyttävässä pullossa. Katsokaa nyt miten nätti ja linjakas se on kaikessa yksinkertaisuudessaan!

/ The Son & Park Beauty Water has a cult product status among Korean skincare users and after using it I can understand why. First of all, this beauty water comes in the most aesthetically pleasing bottle. Just look how pretty yet simple it is!

Son & Park Beauty Water

Moni kakku päältä kaunis, mutta tämä tuote on kyllä myös ominaisuuksiltaan mahtava. Kauneusvedessä nimittäin yhdistyvät niin ihon puhdistus, hellä kuorinta, pHn tasapainotus kuin myös kosteutus.

Beauty Wateria voi myös käyttää monella eri tavalla. Selkein käyttötapa lienee käyttää sitä kuin mitä tahansa muuta kasvovettä eli viimeistellä sillä kasvojen puhdistus. Iltarutiinissa en kuitenkaan tällä korvaisi perus puhdistustuotteita, etenkin mikäli kasvoilla on ollut meikkiä, vaan käytän tätä juurikin ihonpuhdistuksen viimeistelyyn. Kauneusvettä voi myös käyttää mikrokuorintana erityisesti karvojen ajelun jälkeen, jolloin tuote auttaa rauhoittamaan ja kosteuttamaan ihoa sekä ehkäisemään sisäänkasvaneita karvoja. Suihkepullon avulla kauneusvesi muuntautuu myös kosteuttavaksi suihkeeksi, jota voi suihkutella kasvoille päivän mittaan tai vaikkapa ottaa pienessä pullossa mukaan lennolle virkistämään ihoa.

/ It’s not all looks with this product though. The beauty water has such amazing multitasking skills. It cleanses, exfoliates gently, balances the skin’s pH-level as well as hydrates. 

It can also be used in multiple ways! The most obvious one is to use it to cleanse your face. It can be used after your normal makeup removal/cleansing routine or as the sole cleanser on the days you did not wear makeup or wore only a minimal amount. I do not and would not replace my regular PM cleansing routine with only the beauty water though. What I do is I use it to finish off my cleansing routine. Another way to use the beauty water is to use it as a micro exfoliator especially after shaving. It will help sooth and hydrate your skin and prevent ingrown hairs. When used in a spray bottle, you can also spritz the beauty water to your face as a refreshing, cooling and hydrating mist.

Son & Park Beauty Water

Toki nämä niksit eivät välttämättä koske vain ja ainoastaan SON & PARK Beauty Wateria, vaan samat temput voinee toteuttaa myös muilla kasvovesillä.  Mikään aiemmin kokeilemani kasvovesi ei vaan ole tuntunut yhtä aikaa niin puhdistavalta, kosteuttavalta, ihoa heleyttävältä ja samalla rauhoittavalta kuin Beauty Water.

Of course these tips apply to other toners as well. It’s not necessarily only SON & PARK Beauty Water that is capable of being used in different ways.  The Beauty Water is, however, the only toner I’ve used that has felt both cleansing, hydrating and soothing and brought a glow to my skin all at the same time.

Son & Park Beauty Water

Tätä kauneusvettä suositellaan normaalin, rasvoittuvan tai sekaihon omaaville, mutta uskoisin tämän sopivan myös kuivalle iholle, sen verran kosteuttavalta se minusta tuntuu. Ainakin omalle rasvoittuvalle iholleni tämä on toiminut todella loistavasti. Ei kuivata, mutta puhdistaa ja samalla tosiaan kirkastaa ja rauhoittaa ihoa. Aion ehdottomasti hankkia tätä uuden pullon!

/ This beauty water is recommended for normal, oily and combination skin types but I feel like dry skin types could also use this since it really does not feel stripping at all.

This has worked great on my skin, it hydrated and cleanses and makes my skin look brighter. I’m definitely going to repurchase!

Tuote on myös riittoisan oloista, olen käyttänyt tätä säästelemättä aamuin illoin reilun kuukauden ajan ja en ole edes vielä puolivälissä pulloa.

Muunmuassa ruusuvettä sisältävän kaunesveden tarkan ainesosaluettelon voi bongata Beauty water paketista tai SokoGlamin sivuilta.

/ You can find the ingredients list on the package or from SokoGlam’s website.

Son & Park Beauty Water

Tätä ei käsittääkseni ainakaan vielä löydy suomalaisista nettikaupoista, mutta 340ml pullon voi tilata esim. Ebayn kautta ja hintaa sille tulee noin 20 euroa.

/ I got my 340ml bottle of Son & Park Beauty Water from Ebay and it cost me about 20 euros.

Son & Park Beauty Water

Onko joku teistä vielä kokeillut SON & PARK Beauty Wateria? Vai onko teillä kenties jokin oma suosikkikauneusvesi?

/ Have you tried the SON & PARK Beauty Water? Or do you have another beauty water you like to use?

2 thoughts on “SON & PARK Beauty Water

I would love to hear your comments so please do leave a reply!