Halloween, Make-up, Meikki

Tip: Easy Halloween Makeup Tutorial

On Saturday I was feeling really insecure about myself. I’ve been having a lot of issues with my skin and I was just not feeling like myself. Anyone who suffers from skin issues can probably relate? It’s sort of a terrible feeling when you can’t control your skin and the way it looks. I’ve also been super busy at work and kind of stressed (probably part of the reason why my skin is acting up….). So on Saturday evening I did what I do when I need to relax; laid on the sofa, drank some red wine and watched Youtube videos.

Viime lauantai oli pitkästä aikaa sellainen päivä, että tunsin itseni todella epävarmaksi ja epämukavaksi omassa ihossani. Ihoni on oikutellut tavallista enemmän lähiaikoina ja on tuntunut siltä, että se ärsyyntyy ja pukkaa epäpuhtauksia teenpä mitä tahansa. Ne, ketkä kärsivät iho-ongelmista, tietävät varmaan sen tunteen? On inhottavaa, kun ei voi kontrolloida sitä, miltä iho näyttää ja tuntuu ja miten se voi vaikuttaa koko olemukseen. Töissä on myös ollut viime aikoina kiirettä ja stressiä (ja tämähän ei myöskään auta iho-ongelmissani…). Niinpä rentoutuakseni lauantai-iltana, kaadoin itselleni lasin punaviiniä ja hyppäsin sohvalle katselemaan Youtube-videoita.

I subscribe to a couple of Youtube channels, one of which is Shannon Harris’ channel Shaaanxo. So when I signed in to Youtube to see what was new among my subscriptions, I saw that Shannon recently posted this amazing, simple tutorial on a Devil/Vampire look.  It was a beautiful look that did not require any special effects. I got inspired by the video (and the red wine may have played a part too! 🙂 )  so I decided to wash off whatever makeup I had on and try to recreate Shannon’s look. I was alone at home with nowhere to go and nothing to do really so I figured why not spend an hour and just give it a shot. 

Seuraan muutamia henkilöitä Youtubessa, yksi heistä on Shannon Harris ja hänen Shaaanxo kanavansa. Kun kirjauduin sisään Youtubeen, näin että Shannon oli postannut uuden “tutorialin” tai siis suomeksi ohjevideon hienosta, mutta yksinkertaisesta paholainen/vampyyri-tyylisestä meikistä. Tämä meikki ei vaatinut oikeastaan mitään erikoistehosteita ja vaikutti mielestäni siltä, että jopa tämä nakkisormi voisi kyetä luomaan samantapaisen lookin. Innostuin siis videosta (ja punaviinilla saattoi olla myös osuutta innostukseeni 🙂 ) niin paljon, että kävin pesemässä meikit naamastani ja päätin kokeilla Shannonin ohjeistusta.  Olin yksin kotona, eikä minun tarvinnut mennä minnekään tai nähdä ketään, joten ajattelin, että hitsit miksen kokeilisi.

I obviously do not own all the makeup Shannon does  (not sure if anyone does, lol!) and so I used what I had and skipped a few things here and there. Falsies and contact lenses to name a few.  All in all, for a first EVER attempt at a Halloween look, I think I did pretty OK. By no means was it perfect but I was actually kind of proud of the outcome. 🙂 And most importantly recreating the look made me feel so much better about myself. All of the sudden I was not having such a bad day at all!

Minulla ei tietenkään ollut juuri samoja meikkejä, joita Shannon käytti. Korvasin puuttuvat meikit niillä, joita minulta löytyi ja muutaman jutun jätin kokonaan pois. Tämä oli tosiaan ensimmäinen kokeilemani Halloween-meikki IKINÄ. Mielestäni onnistuin ihan hyvin. Ei se nyt täydellinen ollut, mutta olin itseasiassa lopputuloksesta melko ylpeä ja mikä tärkeintä, meikin uudelleenluominen sai minut ihan todella paljon paremmalle tuulelle!

devil vampire look

The point here is that if I could do it, you can definitely do it and you can probably do it much better!

Pointtini tässä pitkähkössä tarinassa oli se, että jos minä kykenin luomaan tämän meikin, niin tekin kykenette siihen aivan takuulla ja lopputuloksesta tulee varmasti omaani parempi.

Comparision devil vampire look
Shannon’s photo borrowed from her Instagram: Shaaanxo

Who is going to try this or some other Halloween- themed look this year?

Aikooko joku teistä kokeilla tätä tai jotain muuta Halloween-aiheista meikkiä tänä vuonna?

2B556763705F5DA2DD4C31D4D14BF126

I would love to hear your comments so please do leave a reply!