Holika Holika, Innisfree, Korealainen ihonhoito, Wishlist

Wish list: Foot sheet masks

The other day I was talking to my mom and it turned out she had been trying out and liking the Kocostar Foot Moisture Packs. This got me thinking that I even though sheet masks are one of my favorite skincare products, I’ve never tried one for feet.  So,  after some research, I compiled this wish list of foot sheet masks.

Juttelin muutama päivä sitten äitini kanssa ja hän kertoi kokeilleensa ja tykästyneensä Kocostar-merkin jaloille tarkoitettuihin kangasnaamioihin. Tämän keskustelun jälkeen tajusin, että vaikka kangasnaamiot ovat yksi ihonhoidon suosikkivaiheistani, en ole koskaan kokeillut kangasnaamiota, joka olisi tarkoittu jaloille. Pienen tutkimustyön jälkeen kokosin tämän toivelistan jaloille tarkoitetuista naamioista.

Foot Sheet Masks Wish List

  • Leaders Insolution Amino Therapy Foot Mask
  • Kocostar Foot Moisture Pack
  • Missha Parafin Heating Foot Mask
  • Holika Holika Baby Silky Foot Mask Sheet
  • Nature Republic Foot & Nature Moisture Foot Mask
  • The Face Shop Smile Foot Mask
  • Etude House BeBe Foot Mask

Many of these can be found from Ebay, Amazon or for example from RoseRoseShop.

Monet näistä naamioista voi tilata Ebaysta tai vaikka suoraan RoseRoseShopista. Joitain näistä myydään myös esimerkiksi Bearelissa ja Elevenillä.

Making this wishlist also gave me an awesome idea. Even though we will be away on a trip this Christmas, I still want to get some small Christmas presents for my family and closest friends. I was already thinking about making a mixed sheet mask gift set for my friends so maybe for my mom I can do the same but with some of these foot packs. 

Sain tätä toivelistaa tehdessä myös mahtavan idean. Vaikka olemme joulun reissussa, haluan silti hankkia pienet joululahjat perheelleni ja lähimmille ystävilleni. Olin jo ajatellut kasata erilaisista kangasnaamioista setit ystävilleni ja nyt mietin, että voisin tehdä äidilleni saman, mutta näistä jaloille tarkoitetuista naamioista.

Have you tried any of these or other foot masks? Any recommendations or any that I should steer away from?

Oletteko te kokeilleet mitään tällaisia jalkanaamioita? Jos olette, niin kertokaa ihmeessä mitä tykkäsitte tai suositelkaa omaa lempparia!

2B556763705F5DA2DD4C31D4D14BF126

2 thoughts on “Wish list: Foot sheet masks

I would love to hear your comments so please do leave a reply!